CV-ketel huren: de voor- en nadelen

14/05/2016
Heb jij al een keuze moeten maken: kopen of huren? Ontdek in dit artikel de belangrijkste voor- en nadelen van een cv-ketel huren. Lees snel verder!
Lees meer!

De vernieuwe NEST thermostaat

24/03/2016
NEST heeft zijn nieuwe slimme thermostaat vernieuwd en enkele nieuwe functies toegevoegd. Welke dit zijn ontdek je in dit artikel. Lees snel verder!
Lees meer!

Onderhoud van de cv-ketel

06/01/2016
De CV-ketel is het belangrijkste element in de verwarming van uw woning. Met slecht onderhoud verliest het rendement. Lees hier meer over cv-ketels.
Lees meer!

Wat kan een slimme thermostaat?

12/12/2015
Een slimme thermostaat kan een zeer handig hulpmiddel zijn om energie te besparen. Lees verder om te weten waarom u moet kiezen voor een slimme thermostaat.
Lees meer!

CV-ketel onderhoud, wat kost het?

10/11/2015
De prijzen voor cv-ketel onderhoud kunnen flink verschillen. Maar hoe vaak moet u uw ketel laten onderhouden? Lees hier meer over cv-ketel onderhoud.
Lees meer!

CV aansturen met domotica

12/10/2015
De CV-ketel aansturen met domotica? Lang klonk dit als science fiction, maar de toekomst staat aan de deur. Lees er alles over in dit artikel. Klik hier!
Lees meer!

Hoe sluit u een nieuwe thermostaat aan?

02/09/2015
Met een nieuwe thermostaat kunt u door de vele functies veel besparen. In dit artikel kunt u lezen hoe u een nieuwe thermostaat moet plaatsen.
Lees meer!

CV-ketel onderhoud en levensduur

18/08/2015
Een ketel welke regelmatig wordt onderhouden en wordt gereinigd gaat niet alleen langer mee, maar is ook veiliger en zuiniger. Lees er hier meer over!
Lees meer!

CV-ketel, verstandig om te kopen of huren?

03/08/2015
Overweegt u een cv-ketel aan te schaffen, maar weet u nog niet of u er een wilt huren of kopen? Lees dan hier verder en bespaar!
Lees meer!