Cv-ketel Genk

Bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel en woonachtig in de omgeving van Genk? Dan bent u bij vindCVketel.be aan het juiste adres. Wanneer u meerdere offertes van cv-ketel leveranciers uit de regio van Genk vergelijkt op prijs, rendement en kwaliteit, kunt u eenvoudig kiezen voor de beste cv-ketel tegen de scherpste prijs!

Cv-ketel-Genk

Cv-ketel installateurs in Genk

Wanneer u een nieuwe cv-ketel gevonden heeft moet deze natuurlijk ook nog geplaatst worden. Als u in aanmerking wilt komen voor een premie van uw nieuwe centrale verwarmingsketel, dient u deze sowieso te laten installeren door een erkende cv-ketel installateur. Alleen dan heeft u recht op een premie.

Wanneer u een erkende installateur zoekt voor cv-ketel onderhoud, kunt u naast besparing door het vergelijken van offertes ook nog eens 40% recupereren bij de belasting (40% voor belastingsverminderende energiemaatregelen).

Prijs cv-ketel

De prijs voor een erkende cv-ketel installateur in Genk verschilt. De installatiekosten zitten vaak al bij de totaalprijs berekend. Deze nemen vaak zo'n 30 tot 50% in van de totaalprijs. De andere helft is dus afhankelijk van de cv-ketel zelf en de daarbij horende waardes zoals de HR-waarde en de CW-waarde.

Wanneer u wilt weten op welke prijs u kunt rekenen vraagt u hier geheel vrijblijvend meerdere offertes aan. Laat hier eenvoudig uw opdrachtomschrijving achter en ontvang meerdere offertes. Op deze manier weet u snel welke prijzen er worden gerekend voor een nieuwe cv-ketel, de installatie ervan of het onderhoud van de ketel.

Vragen

Dat mag altijd.

Onderhoud is nodig omdat de cv-ketel dag en nacht aan het werk is. Onderhoud zorgt voor zekerheid en betrouwbaarheid en daarnaast helpt het ook energie te besparen: een goed onderhouden ketel werkt immers met het hoogste rendement. Hierdoor zal deze minder energie verbruiken.
Alleen de mantel, de buitenkant van de ketel mag door uzelf schoongemaakt worden. Het schoonmaken van de binnenkant dient u over te laten aan een vakman.
Normaal gesproken vul je 1 tot 2 keer per jaar je verwarmingssysteem bij. Of dat nodig is zie je op de manometer of bij nieuwere modellen op het digitale display.