Cv-ketel Hasselt

Bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel en woonachtig in de omgeving van Hasselt? Dan bent u bij vindCVketel.be aan het juiste adres. Wanneer u meerdere offertes van cv-ketel leveranciers uit de regio van Hasselt vergelijkt op prijs, rendement en kwaliteit, kunt u eenvoudig kiezen voor de beste cv-ketel tegen de scherpste prijs!

Cv-ketel-Hasselt

Cv-ketel installateurs in Hasselt

Wanneer u een nieuwe cv-ketel gevonden heeft moet deze natuurlijk ook nog geplaatst worden. Als u in aanmerking wilt komen voor een premie van uw nieuwe centrale verwarmingsketel, dient u deze sowieso te laten installeren door een erkende cv-ketel installateur. Alleen dan heeft u recht op een premie.

Wanneer u een erkende installateur zoekt voor cv-ketel onderhoud, kunt u naast besparing door het vergelijken van offertes ook nog eens 40% recupereren bij de belasting (40% voor belastingsverminderende energiemaatregelen).

Prijs cv-ketel

De prijs voor een erkende cv-ketel installateur in Hasselt verschilt. De installatiekosten zitten vaak al bij de totaalprijs berekend. Deze nemen vaak zo'n 30 tot 50% in van de totaalprijs. De andere helft is dus afhankelijk van de cv-ketel zelf en de daarbij horende waardes zoals de HR-waarde en de CW-waarde.

Wanneer u wilt weten op welke prijs u kunt rekenen vraagt u hier geheel vrijblijvend meerdere offertes aan. Laat hier eenvoudig uw opdrachtomschrijving achter en ontvang meerdere offertes. Op deze manier weet u snel welke prijzen er worden gerekend voor een nieuwe cv-ketel, de installatie ervan of het onderhoud van de ketel.

Vragen

Dat mag altijd.

De cv-ketel werkt non-stop. Het is daarom belangrijk deze te onderhouden. Onderhoud geeft zekerheid en betrouwbaarheid. Het helpt energie besparen: een goed onderhouden ketel werkt met het hoogste rendement en is daardoor energiezuiniger.
Tot recent was de vuistregel: elk jaar cv ketel onderhoud. Nu zie je vaker dat het 1 keer per 2 jaar gebeurt. Het is ook afhankelijk van het type ketel.
De prijs zal voor een groot deel afhangen van het type ketel en het rendement daarvan. Een gewone cv-ketel zal goedkoper zijn dan een hoogrendementsketel. Prijzen liggen tussen de €900 en €2500. Voor het vinden van de beste prijs vergelijkt u het beste meerdere cv-ketel specialisten uit uw regio.