Cv-ketel Leuven

Bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel en woonachtig in de omgeving van Leuven? Dan bent u bij vindCVketel.be aan het juiste adres. Wanneer u meerdere offertes van cv-ketel leveranciers uit de regio van Leuven vergelijkt op prijs, rendement en kwaliteit, kunt u eenvoudig kiezen voor de beste cv-ketel tegen de scherpste prijs!

Cv-ketel-Leuven

Cv-ketel installateurs in Leuven

Wanneer u een nieuwe cv-ketel gevonden heeft moet deze natuurlijk ook nog geplaatst worden. Als u in aanmerking wilt komen voor een premie van uw nieuwe centrale verwarmingsketel, dient u deze sowieso te laten installeren door een erkende cv-ketel installateur. Alleen dan heeft u recht op een premie.

Wanneer u een erkende installateur zoekt voor cv-ketel onderhoud, kunt u naast besparing door het vergelijken van offertes ook nog eens 40% recupereren bij de belasting (40% voor belastingsverminderende energiemaatregelen).

Prijs cv-ketel

De prijs voor een erkende cv-ketel installateur in Leuven verschilt. De installatiekosten zitten vaak al bij de totaalprijs berekend. Deze nemen vaak zo'n 30 tot 50% in van de totaalprijs. De andere helft is dus afhankelijk van de cv-ketel zelf en de daarbij horende waardes zoals de HR-waarde en de CW-waarde.

Wanneer u wilt weten op welke prijs u kunt rekenen vraagt u hier geheel vrijblijvend meerdere offertes aan. Laat hier eenvoudig uw opdrachtomschrijving achter en ontvang meerdere offertes. Op deze manier weet u snel welke prijzen er worden gerekend voor een nieuwe cv-ketel, de installatie ervan of het onderhoud van de ketel.

Vragen

Dat mag altijd.

Een hoogrendementsketel, ook wel HR-ketel genoemd, is een ketel die een bijzonder hoog rendement bereikt doordat het koude retourwater in de warmtewisselaar weer wordt verwarmd met vrijgekomen rookgassen. U kunt zo dus extra efficiënt verwarmen.
Prijzen zijn afhankelijk van het type ketel en het rendement ervan. Zo zal een gewone cv-ketel goedkoper zijn dan een hoog rendementsketel. Prijzen liggen tussen de €900 en €2500. Voor het vinden van de beste prijs vergelijkt u het beste meerdere cv-ketel specialisten uit uw regio.
Onderhoud is bij de meeste ketels 1 keer per 2 jaar gewenst. Het is ook mede afhankelijk van het type ketel.