Cv-ketel Roeselare

Wanneer u in de omgeving van Roeselare woont en op zoek bent naar een cv-ketel, dan bent u bij vindCVketel.be aan het juiste adres. Wij werken samen met diverse cv-ketelfirma's in de omgeving van Roeselare. Deze kunnen u een offerte toesturen, waardoor u de verschillende cv-ketels en bijkomende installatiekosten kunt vergelijkt op prijs, rendement en kwaliteit. Zo kiest u eenvoudig voor de beste cv-ketel tegen de scherpste prijs!

Cv-ketel-Roeselare

Cv-ketel installateurs in Roeselare

Als u een nieuwe centrale verwarmingsketel heeft gevonden dan zal deze natuurlijk ook nog moeten worden geïnstalleerd. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een cv-ketel premie, dan dient u deze te laten plaatsen door een erkende cv-ketel installateur. Alleen dan heeft u recht op een premie.

Wanneer u een erkende cv-ketel installateur zoekt voor onderhoud van uw verwarmingsketel, dan kunt u na de installatie ook nog eens een bepaald percentage terugvragen bij de belasting (belastingsverminderende energiemaatregelen).

Prijs van een cv-ketel

De prijs voor een erkende centrale verwarmingsketel installateur in Roeselare kan nogal verschillen. De kosten voor installatie zitten doorgaans al bij de totaalprijs inbegrepen. Deze nemen vaak zo'n 30 tot 50 procent in van de totaalprijs. Het andere gedeelte van de prijs zal dus bestaan uit de kosten van de cv-ketel zelf en de daarbij horende eigenschappen, zoals de CW-waarde en de HR-waarde van bijvoorbeeld een gasketel.

Wilt u weten op welke prijs u kunt rekenen voor een nieuwe cv-ketel of de installatie of het onderhoud ervan? Vraag dan hier geheel gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan van cv-ketel aanbieders uit de regio van Roeselare. Laat hier gewoon uw opdrachtomschrijving achter en diverse cv-ketel installateurs zullen u een offerte toesturen. Zo weet u snel welke prijzen er worden gerekend en kunt u eenvoudig kiezen voor de ketel en installateur met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding.

Vragen

Dat mag altijd.

Een HR-ketel is een hoogrendementsketel en bereikt een aanzienlijk hoog rendement doordat het koude retourwater in de warmtewisselaar weer opnieuw verwarmd wordt met vrijgekomen rookgassen. Dit type ketel werkt dus extra efficiënt.
De monteur kijkt de cv-ketel na en maakt deze schoon. Ook zal hij de ketel opnieuw afstellen mocht dat nodig zijn. Ook wordt het verwarmingssysteem bijgevuld en ontlucht en wordt de brander schoon gemaakt.
Alleen de mantel, de buitenkant van de ketel mag door uzelf schoongemaakt worden. Het schoonmaken van de binnenkant dient u over te laten aan een vakman.